Waarom So Storyboard
So Storyboard robot

Daarom een websitecheck

Jouw website kan altijd beter. Je weet alleen vaak niet wat je moet veranderen. Logisch, want je hebt geen glazen bol of bent geen expert. Zonde is dat wel, omdat kleine aanpassingen al kunnen zorgen voor meer clicks, meer blije klanten en een goed humeur. Met het So Storyboard weet je hoe gebruiks- en tekstvriendelijk jouw website is. En wat jij direct zelf kunt verbeteren. Of ik voor je doe.

Scan & Ken

Ik scan jouw website, zodat jij ‘m beter kent. Vervolgens ontvang je een handig document. Wat staat daarin?

  • Een grondige check op gebruiksvriendelijkheid en tekstkwaliteit. Per onderdeel criteria met elk een beoordeling en advies.
  • Een quick scan op SEO (zoekmachine optimalisatie).
  • Als bonus een overzicht van jouw conversiekillers.

Heb je daarna vragen? Dan help ik je graag met een consult per telefoon of mail.

So Storyboard checklist

Weten is meten

Is het niet andersom? Zeker. Maar ook geldt: eerst weten wat en waarom je wilt meten. Het So Storyboard laat zien op welke punten je kunt verbeteren en dus belangrijk zijn om te meten. Je weet bijvoorbeeld welke pagina’s of acties je in Google Analytics in de gaten moet houden. Jijzelf of jullie webanalist.


Kleine investering, groot plezier : )

Voor het So Storyboard betaal je 250 euro (ex btw), inclusief eenmalig consult. Met de juiste aanpassingen aan je website heb je die waarschijnlijk snel terugverdiend. Help ik je vervolgens verder met het optimaliseren van jouw website of andere communicatiemiddelen? Dan profiteer je van 100 euro korting en betaal je voor het So Storyboard maar 150 euro (ex btw).

Interesse of eerst nog wat vragen? Ik help je graag verder.


Blog Marketingfacts So Story

Meer weten over aantrekkelijke content en online verleidingstechnieken?
Lees mijn blogs op Marketingfacts